Barnvagn :)

Nu har jag och älsk äntligen köpt vår vagn! Hittade den på blocket och tyckte den såg jättefin ut och verkade skitpraktisk, åkte och kollade på den idag i Katrineholm och blev förälskad, så nu har vi köpt den! Inte ens ett år gammal och endast använd i 3 veckor! Hur bra som helst :) Dessutom är den svart/beige så den fungerar ju perfekt i färgerna oavsett om vi får en lillen eller en lillan :)



Just nu står älsk och lagar mat åt sig och jag ska strax laga mat åt mig, låter kanske lite knäppt. Men han ville verkligen ha potatismos & fiskpinnar och jag hatar det så ska fixa nått annat när han är klar :p

ikväll blir det lugnt igen, var egentligen meningen att älsk skulle hitta på nått med några kompisar men han var snäll och bestämde sig för att vara hemma med mig :) som sagt, min lust att göra saker just nu finns typ inte. Har funderat flera gånger på att följa med kompisarna till krogen trots att jag vet hur trist det kommer bli, men kom på att jag inte kan det heller! Har nämlgen inget legg och mitt pass gick ut för några månader sen. Blöh.
-

Har egentligen inget mer vettigt att säga nu, så skriver väl sen när jag har det^^

Ha det finnemang! :)
/V



Kommentarer
Postat av: Stina

Fin vagn! :) vi får försöka ta igen lite tid ihop nästa helg! Fredag har jag t.ex. inga planer! tror dock att jag ska till mosteri sthlm på lördagen. Men fredag har vi ju massor med tid!

2008-01-12 @ 18:06:06
URL: http://stajna.blogg.se
Postat av: J

jättefin vagn! :D

2008-01-13 @ 18:09:09
URL: http://jonnalantz.blogg.se
Postat av: Bea

Den var verkligen super fin :)

2008-01-13 @ 18:23:58
URL: http://beapettersson.blogg.se
Postat av: Tessa.

den var ju skitsnygg :D!

2008-01-15 @ 08:53:41
URL: http://mariathereselarsson.blogg.se
Postat av: Emilie

vilka snygga vagnar det finns nuförtin' :)

2008-03-25 @ 13:08:23
URL: http://emiliere.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0