God kväll folket


Det här är nog första gången jag skriver ett blogginlägg och är onykter.
Sitter hemma hos Filip och dricker lite tillsammans med min älskade Sandra :D

Nej nu hittar jag inte jag knapparna längre, haha

sandra skriver: OCH JAG VICKY ÄR SÅ GLAD ATT SANDRA ÄR HÄR OCH SANDRA  TYCKER JAG ÄR BÄSR VI ÄLSKAR JUN VARANDRA <3333333333333333

Imorgon smäller det


Imorgon fyller jag 20 år!!!

och jag är fortfarande sjuk...

/V

Jag ville bara skriva något


Sitter här med mina papperstussar i näsan, ytterst sexigt. Och peppar peppar så känner jag mig faktiskt lite bättre, inte mycket men lite. Tänker bara ligga här och ta det lugnt, då borde jag väl bli frisk snart?
 
För på måndag smäller det ! Jag fyller 20 år !!!!
Har inte firat min födelsedag ordentligt sen jag fyllde 15, så nu är det tamefan på tiden! Har haft tankarna på så mycket annat nu på senaste så har tyvärr inte blivit så mycket planering, men ett partaj ska hållas mina kära vänner. Skriv upp och kom ihåg det! Blir det inte till nästa helg så blir det förmodligen i början av oktober.


Om ni bara visste hur sugen jag är på en saftig kebabtallrik.. Oj oj. Trots att smaken knappt existerar för tillfället så sitter jag har och fantiserar, det är nog något fel på mig. Haha.
Men har nog inget mera vettigt att skrva nu så lika bra att lägga ner.

Trevlig kväll :)
/V


Rubriken gick någon annanstans


Uschanimej vad det är trist att vara sjuk! Dock finns det en fördel, har inte kunnat legat och slappat i soffan såhär många timmar i streck sen.. ja innan jag fick Liam. Jag känner mig som ett litet barn igen. Mamma har tagit hand om mig hela dagen, när jag vaknade tog hon Liam, gav honom frukost och sedan skjutsade pappa honom till dagmamman. Så jag fick somna om och sova till klockan 11, så gudomligt.
Då gav min snälla mamma mig frukost på sängen och sen har resten av dagen tillbringats här i tv soffan. Så det går väl egentligen ingen jättenöd på mig. Men jag saknar skolan, och F. Dessutom känns det jobbigt att inte kunna ägna så mycket tid som jag skulle vilja åt Liam nu när det är min vecka :( Men vill ju inte smitta honom heller.

Nu kommer lillprins hur som helst hit snart och jag vill bara pussa och gosa! Men får helt enkelt försöka låta bli.
Imorgon är det fredag, igen. Märker ni hur sjukt fort det går? Och ja, min dag kommer väll se snarlik ut med denna skulle jag tro.


Nu börjar snart Tyra Banks show ;) haha!

4 dagar kvar till systemetdagen.
/V

 

 


Sjuk men glad


Ligger just nu nerbäddad i soffan hemma hos mamma och pappa och kollar på tv.
Näsan rinner, huvudet värker, kroppen fryser och halsen svider. Jag mår alltså inget vidare med andra ord! Fast bortsett från just det, så mår jag faktiskt prima :) Hade en tokmysig kväll igår tillsammans med F, tacos, idol och massa cola + hans sällskap gjorde kvällen perfekt. Så lite förkylning ska jag nog överleva!

Nu ska jag luta mig tillbaka och kolla på vänner.

/V - jag tycker om dig

Äntligen fredag!


Sa till mina klasskompisar i tisdags att "snart är det fredag!" och se så rätt jag hade, tiden har bara sagt swiisch!
Nu sitter jag nyduschad, insmetad i b-u-s och peppar upp mig inför kvällen. Efter 5 kommer pappsen hit och lämnar min nya (begangnade) tv och därefter följer jag med hem till mor och far och hämtar lite öl till kvällen :)
Ska partajas lite med Sandra och Åsa, sen möta upp min klasskompis Emelie och dra till nybron för att träffa fler från klassen, gamla som unga! Ser fram emot det! Ska bli jätteskönt att släppa allt för en stund och bara ha kul. 


Jag och Sandra 07

Nu tror jag att det börjar bli dags att föna håret, tar ju sin lilla tid..

Trevlig helg :)
/V

 


Det känns bra!


Sitter här med en bubblande känsla i kroppen och känner mig nästan lite överväldigad, jag känner mig lycklig!
Det känns som att livet börjar svänga åt ett helt annat håll än tidigare nu och det känns helt fantastiskt.
Jag trivs som fisken i vattnet i skolan och livet i övrigt är det inget fel på det heller.
Har börjat umgås med lite nytt folk och det är alltid lika roligt :)

Sen är det ju inte långt kvar till systemetdagen eller ;) hihi

Duschen väntar!
/V

Malin Löwenborg

Helgen som var umgicks jag ovanligt mycket med min vän Malin, i fredags på Stinas avskedsfest och på lördagen myste vi hemma hos henne med riktigt tjejsnack. Det känns som att vi kommit varandra lite närmare nu vilket känns superbra :) Hoppas att hon överlever nollningen på högskolan nu bara ;)


Malin och jag i fredags<3

/V


RSS 2.0