Livet i övrigt


Igår började jag må jättekonstigt i skolan medan jag och Marilyn stod och skivade upp portersteken vi fått i uppgift att laga. Kände mig alldeles matt, varm, yr och illamående. Satte mig ner en stund och drack ett glas vatten men det blev inte bättre, så jag beslöt mig för att gå hem och vila.
Ringer Sandra medan jag sitter och väntar på bussen och hon var jättesnäll och erbjöd mig en plats på hennes soffa istället. Så knallade upp dit och blev nerbäddad med täcke och kudde framför brollöpsduellen, samt fick äta upp hennes gorgonzolapizza ;) Om inte det är kärlek så vet jag inte vad!
Efter några timmar började jag må bättre i alla fall och framåt kvällen tog jag bussen hem till mitt.

Idag vaknar jag 9.30, har inget ljud på min mobil och den hade legat på täcket bredvid mig så hade inte hört vibbrationerna när larmet satte igång. Himla typiskt, så det blidde en hemmadag idag!
Skönt att få ta det lugnt och pyssla här också, har ju fullspäckat schema för resten av helgen.

Ikväll:
Avskedsfest för Stina 18.00, vidare ner på sommarens sista suck,  möta upp Jonnah & c:o, eventuellt Sandra, samt se dead by april 23.45

Lördag:
Umgås med Sandra, måla golvlister till huset. Utgång senare på kvällen

Söndag:
Dop för min minsting kusin Elin! Få hem världens underbaraste son <3



Nu ska jag städa det sista här i stugan, försöka få i mig nått att äta och sedan ta en dusch!
How interesting

/V

Helvetesjävlabananarselskit!


Har samla streckkoder från nestlé för kampanjen "samla och välj" i snart ett år. Sista dagen att skicka in är idag, och jag har precis kommit upp i så mycket poäng jag behöver, och gick glatt och postade kuvertet i förmiddags.
Vad upptäcker jag när jag kommer hem?
Jo att 30 jävla poäng ligger kvar på köksbordet!!! Vilket innebär att jag inte har så mycket poäng jag behöver.
Har försökt ringa nestlé men kommer inte fram, måste ju gå att lösa detta på något sätt!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !

/V

Kate Hudson = skönhet








Har alltid tyckt att Kate Hudson är så himla vacker! Tycker ni inte?

/V

Well I've never ment to brag..


Jag är knappt 20 år fyllda,ensamstående mamma till min Liam på 15 månader, bor i egen villa och pluggar heltid till kock på köttskolan.

Nej men helt ärligt talat, det är en väldigt egendomlig känsla när man tar sig en tripp till brevlådan och finner en "vi i villa katalog" där, eller när man tar sig ut till gäststugan (numera förrådet) för att ta fram gräsklipparen och klippa gräset - på sin alldeles egna tomt, eller när man tar ur tvätten ur maskinen för att låta den hänga på tork - utomhus.

det känns helt enkelt bara så, vuxet.



All these thoughts


Today
Vaknade hemma hos Icchay, käkade frukost, gick till skolan, slutade vid 14, gick till Icchay och gosade med Liam, åkte hem efter 1 timma, pysslade här hemma, satte upp nya hissgardinen (galet vackert), damsög, skurade, hängde tvätt, städade garderoben, lagade mat, kröp ner i soffan, satt på datorn.

Och här sitter jag, i min ensamhet. Ovanligt va? ;)

Har en sån lustig känsla i kroppen som jag inte riktigt kan sätta fingret på.
Har så mycket tankar som flyger åt alla håll och kanter i huvudet på mig, ut från huvudet, ner till en klump i både magen och halsen. Jag vet inte vart jag står länge, jag har ingen grund att stå på ,allting krossas för att sedan byggas upp, och krossas igen. Jag är trött på det här. Jag vill veta vad jag vill, jag vill ha ett mål att uppnå, jag vill känna trygghet :(


Nu ska jag fortsätta se på den bittra och skumma filmen på ettan.
God natt
/V

Liam, mamma älskar dig villkorslöst<3

För trött för det här



Hade tänkt skriva ett långt inlägg om ditten och datten och varför jag är så seg på att uppdatera.
Men faktum är att jag slocknar nog vilken sekund som helst. Ska upp vid 6 i morgon för att pallra mig till skolan..
Nästa vecka är pappa vecka för Liam, vilket innebär att jag är barnledig :(
Så ni kan nog förvänta er en vecka med betydligt bättre uppdatering här!

God natt folket.
/V

Skrivet av Icchay 07


Jag gör vad som helst, helt mot min vilja men en klump i halsen. Jag kan inte se längre inte andas jag lever inte. Jag skrev att jag hade allt, mitt hjärta krampar och slår knappt längre, det som tidigare skedde med automatik måste jag nu tänka på, jag måste tänka på och notera varje andetag, varje hjärtslag.

Jag har alltid klarat mig själv, jag har alltid behövt klara mig själv. Jag klarar mig fortfarande, jag lever jag andas även om det ibland kan kännas som jag knappt klarar det. Jag behöver inte någon för att överleva, men jag behöver dig för att kunna leva.

Vi levde vi log vi skrattade, vi sa att tillsammans klarar VI allt. Du vet att jag älskar dig, jag vet att du älskar mig det må hända att det är sant att vi behöver det här. För jag har varit för behövande av dig och för att du har glömt bort hur mycket du behöver mig. Du gör det, tyvärr. Din familj visste om det din mamma bad mig att ta tillbaka dig, och dina vänner. Och det gjorde jag, du grät så du spydde, ditt hjärta krampade ihop. Men jag höll dig jag lovade att alltid ta hand om dig att jag älskade dig. Och det gjorde jag jag höll mitt löfte att alltid hålla dig hårt, hur elak du än var mot mig, så höll jag dig alltid nära mig. Din önskan. Du behövde mig. Jag hoppas att du aldrig glömmer hur starkt du behövde mig vid din sida. Jag har bara lyssnat på dig, du säger att jag är för mycket. Min ängel du bad mig om så mycket. Nu behöver du bara förstå, så du kan be om det igen.

Du vill vara ärlig mot mig, jag vill vara ärlig mot dig. Jag vågar knappt beskriva mina känslor, jag vet inte om jag någonsin ens kommer att tillåta dig att se det här. Jag vill aldrig få dig att lämna mig, få dig att tro att jag behöver dig, för jag vet att det skulle tynga ner dig, Tro mig jag vet, du har hela tiden behövt mig. Sen första gången vi la våra armar runt varandra har det aldrig funnits något annat, ingen annan. Och jag kommer aldrig kunna se på någon annan på något sätt längre. Det är ingen lögn bara något man säger, det är sanningen jag lever med varje dag. Att jag aldrig skulle kunna ha något annat än dig, jag skulle aldrig kunna bilda familj, jag skulle inte kunna uppleva mina drömmar, uppfylla mina mål. Jag skulle leva i en värld av enbart drömmar en värld utan någon verklighet. Dåsig och omtöknad som i ett rus av morfin. Skulle jag se ditt léende, skulle jag se dig! Jag skulle höra hur vi för första gången sa att vi älskar varandra. Jag skulle se oss omgivna av djur mitt i natten i storstadsdjungeln på en gul bänk av trä, där jag för första gången sa att jag var rädd. Rädd för att jag hade fått känslor. där jag för första gången kände att jag var hopplöst kär.

Jag behöver dig inte för att överleva jag behöver dig för att leva. Jag älskar dig försök att inte se ett beroende utan försök att uppskatta min kärlek. Min Eviga Kärlek 
MVH / Joacim Icchay Älskling Pahlman Palm  2007-06-11 @ 23:15:56
Allmänt Permalink


Tiden förändrar allt.

Ett stort grattis till Sara och Oskar..


... Som har gift sig idag!

Efter ett 5 år långt distansförhållande (eller kanske 4 år distans) så har dessa fantastiska människor blivit man och hustru. Bröllopet hölls i jäder kyrka och var jättevackert liksom självaste brudparet! Inte många torra kinder där inte..
Efteråt var det bröllopsfest i pingstkyrkan, där det bjöds på god mat och diverse tilltugg, jag behöver nog inte äta på ett år.
Allt var jättefint och jag är så lycklig för deras skull!
Sara har snart varit min vän i 10 år och vi har gått igenom det mesta tillsammans, på gott och ont.
Vi kanske inte är särskilt lika på alla plan men hon är en utav mina bästa vänner och har en stor plats i mitt hjärta.
Jag älskar dig gumman, och det vet du.

All lycka till dig och Oskar!
<3

Hos min älskade


God eftermiddag.

Sitter hemma hos Sandra och myser just nu. Hon jag och Amanda har gjort iordning lite smarriga rot och grönsaker som ligger i ugnen.
Har också haft en superbra dag i skolan, första dagen vi lagade mat! Det gick finnemang, min grupp ansvarade för den vegetariska maten samt brödet. Vinbräserad fänkål med paprika :)

Ikväll kommer jag nog sova hos mamma och pappa i hällby eller hos Icchay.
Får nämligen sova liite längre på morgonen då ;)

I morgon ska mamma ha Liam, så jag kanske ska haka på Icchay ner på "rockkvällen".
We'll se!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med brudarna och vänta på maten!


Sandra<3

/V

Min tisdag




Kom precis hem från en övningskörningstur med pappsen, har inte kört på ett tag nu men det gick helt ok.
Var i skolan till 12 idag och vi fick våra skåp, böcker och superheta aretskläder (märk min ironi). Fick lite mer chans att prata med klasskamraterna också och visst finns det några trevliga typer!
Kommer nog gå fint det här :) På torsdag börjar vi laga mat!

Var en sväng på stan efter skolan, måste ju sysselsätta mig nu när jag inte har Liam. Mötte upp Sara och Oskar och käkade en smarrig lunch på subway, stötte på Mickis inne på H&M vilket var trevligt eftersom jag inte träffat henne på länge! Sen fick bruden själv hjälpa mig att hitta en klänning till hennes & Oskars bröllop, gjorde ett riktigt kap och hittade en snygging inne på Vila för ynka 150 spänn.
Fick även glada nyheter att jag fått tillbaka drygt 1200 på skatten, kunde inte komma lägligare :)
Senare stötte vi även på Jessica, Carro och hennes syster som vi strosade runt med ett tag, sen dök min bästaste lillkille upp också! Så jag fick lite tid med honom idag med <3

Så vi kan väl säga att dagen har varit bra, kort och gott.

I morgon blir det Ikea med mammsen efter skolan, bilen kommer slå i backen när vi åker hem ;)
/V

...



When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Nytt kapitel


Idag har ett nytt kapitel börjat i mitt liv.
Liam har börjat hos dagmamma och jag började på kockutbildningen idag :)
Icchay lämnade honom i morse och han fick vara själv i 2 timmar, det hade gick bättre än väntat, han klagade inte ens på att pappa gick. Hade sprungit runt till alla andra barn och sagt "hej hej" och kramats. Sötnos!

För övrigt så kom familjen hem från Gotland idag, de kom över med ett nytt vardagsrumsbord till mig!
Nu längtar jag efter en sväng till Ikea så jag får shoppa loss och börja inreda på allvar :)

Dags att glo lite på beck innan det är läggdags!
/V

I väntans tider


God kväll på er.

Jag har just glufsat i mig en utsökt måltid, kyckling med grekisk sallad och tzatsiki, á la Vicky förstås.
Så nu sitter jag här och stinker så fort jag öppnar munnen, blev kanske lite väl mycket vitlök i tzatsikin..
Men gott vare!

Inskolningen hos dagmamman går jättebra, hon är verkligen supertrevlig och allting känns hur bra som helst.
Kommer inskola Liam hela nästa vecka också, men eftersom jag börjar plugga på måndag så blir det Icchay som får vara med honom. Kommer även börja med varannan-vecka när inskolningen är klar..
Hur ska jag klara det?
 
På söndag fyller min bästa vän och kusin Jessica 20 år, det firas med en hejdundrans fest på lördag, med maskerad.
Har inte riktigt bestämt vad jag ska klä ut mig till än så länge, men har lite idéer, gäller bara att dem sakerna finns att köpa i nån affär också! We'll se..

På måndag börjar jag alltså kockutbildningen, ska bli så himla spännande! Läste att man är 10st i varje grupp så det ska bli roligt att se vilka människor man hamnar med. Hoppas dem inte är alltför tråkiga!

Nu ska jag fylla i lite papper som måste postas och sen duscha!
Sov så gott :)

/V

Browneyed



Tycker ni jag passar i bruna linser?

/V

RSS 2.0