6 dagar kvar till BF :)


Nope här har ingen liten bebis ploppat ut ännu ;)

Är bara 6 dagar kvar nu tills han är beräknad och det känns så skönt! Orkar verkligen inte släpa på den här tjockismagen längre, längtar efter att äntligen få se våran lilla kille :D
Så jag hoppas att jag inte kommer gå över tiden, inte så mycket i alla fall!

De senaste dagarna har jag väl inte gjort sådär jättemycket, var i skolan en sväng igår och träffade min Sandris, sen till barnmorskan för kanske sista gången? ;)
Och gissa vad? Han är fixerad :D
Efter bm så tog jag bussen hem till viptorp och gick över till min allra tjockaste kompis Jessica :) (ska nämligen ha en liten bebis 3 veckor efter mig :)) Hon var söt och bjöd på korvstroganoff och ris, mycket gott!
Gick över till Mari efter ett tag och jag Anton min present i efterskott eftersom han fyllde ett år den 25:de, han verkade bli glad :)

Idag har jag träffat Sandra igen och nu är jag tillbaka i lägenheten, sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta upp mig och älski, ska vara med på deras valborgsfirande i kjula :)

Ska försöka att uppdatera lite oftare så att ni inte blir alltför oroliga över att jag ligger och föder :)

Trevlig valborg!
/V



image142


Värk!


Har börjat få rysligt ont i låren/ljumskarna under den senaste veckan och det blir bara värre :S
Har ingen aning om vad det kan bero på, kanske att bebisen trycker på någon nerv eller så. Gör så ruskigt ont till och från att jag nästan viker mig dubbelt, aj aj.


Helgen har varit bra!

Igår
så for vi runt inne i stan, till babyproffsen för att hämta ut ett gratispaket med divesre saker som kan vara bra att ha :) Köpte också en amnings bh, skötväska och lite nappar :) Till sméloppan och köpte lite bebiskläder, till MAX och käkade och så till sist en sväng in på Coop.

På kvällen bar det iväg hem till Stina, där vi hade det mys hon, jag och Sara :)

Förresten så fick jag en kusin igår! Min faster åkte in 02.00 till BB och vid klockan 06.00 så var bebisen född, blev en liten flicka! :)

Idag
har vi varit på två olika husvisningar och sedan till vårat gamla hus i borsökna, vilket det finns planer på att rusta upp så att jag, älskling och lillkillen kan flytta in :) Skulle vara hur underbart som helt! Ett eget hus :)

Nu ska jag slänga in massa bebiskläder i tvätten och pyssla med diverse saker :) Imorgon bär det av hem till Viptorp igen!

/V

Förlåt


För att jag är sämst på att blogga och för att jag är sämst på att höra av mig och verka engagerad.

Just nu finns det i princip bara en sak som cirkulerar i min skalle och det är den stundande förlossningen och att äntligen få träffa våran underbara son.
Jag vet att jag har blivit extremt dålig på att höra av mig till mina vänner och att ta mig tid att umgås med er, men jag hoppas att ni förstår och inte är alltför sura på mig för det.
Det finns ju trots allt en ganska bra anledning till varför.


Senaste dagarna har hur som helst varit bra :)

Är extremt trött i kroppen och hatar att röra på mig för mycket, men annars fungerar allt finnemang!

Igår
var jag hemma nästan hela dagen och tog hand om min stackars magsjuka fästman, på eftermiddagen bar det iväg till matlagningen, för sista gången.

Idag
har jag följt med Jessica till barnmorskan och bad henne lite snällt att känna på min mage i fall lillen kanske hade bästämt sig att fixera sig ännu. Och det hade han inte, men enligt henne så ligger han "ruckbart" nu, vilket är betydligt bättre än rörligt så det kändes jätteskönt!
Hade det trevligt, men extremt varmt på stan tillsammans med Jessica och efter tag även hennes kompis Emelie :)
Jag och Jessica gick till sveaplan för jag ville hitta en skötväska inne på barnens hus, men hittade ingen bra så tog bussen hem till Viptorp där pappa hämtade upp mig efter en kort stund.

Nu sitter jag hemma i kjula igen tillsammans med familjen och en tillfrisknande älskling :) Har grillat och kollat på talang ikväll och i morgon bär det av in till stan och sméloppan i hopp om att hitta lite billiga baby fynd! Därefter ska jag förmodligen hem till Mari och fira lilla Anton som fyller 1 år :)
Ska försöka peta in lite tid med Sara, Malin och Stina också hoppas jag!

image141

Nej, dags för att göra något annat :)


/V

12 DAGAR KVAR


Japp, 12 dagar kvar till bf. Jag längtar som aldrig förr, vill ha ut våran lilla plutt NU! Mamma orkar inte vänta längre :( <3

Senaste dagarna har varit mycket mysiga, umgåtts med Jessica en hel del, vilket är myxket kul och otroligt skönt :) Känns liksom bra att ha någon i sin närhet som går igenom precis samma sak som en själv och som förstår hur korkad i skallen man kan bli ;) haha

Var hemma hos Mari igår kväll också och spelade kort, grymt kul fast jag var sämst ;)

Nu är jag och älski hemma i kjula, ska överlämna datorn till mammsen så kommer väl skriva  i morgon igen förmodligen!

Snart är våran lilla ängel äntligen här! <3

/V


:/


Det tar emot nu, jag orkar inte.

Fan ta det här!

Vecka 39 och1 år och 9 månader<3


Förresten, idag går jag in i vecka 39. Det är ju helt galet, lillkillen kan verkligen komma när som helst nu! Kan inte förstå det, men underbart är vad det är :)

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 21 månader, alltså 1 år och 9 månader. Jag älskar honom något otroligt! <3

image139



Vecka 39

Bebis:

Eftersom det är ont om plats i livmodern kan det hända att navelsträngen är alldeles tilltrasslad. Att den sitter runt barnets hals är vanligt och det är ingenting du behöver oroa dig för.
Cirka 20 procent föds så och det är oftast inget problem eftersom barnmorskan lätt kan lossa den vid födseln. Det mesta av fosterfettet på huden är borta nu och moderkakan förser fostret med antikroppar som ska hjälpa barnets immunsystem att hålla infektioner borta de första sex månaderna.


vikt: 3,45 kg    
längd: 50 cm. Längden mäts från huvud till fot. Måtten kan variera relativt mycket.

Mamma:

Ditt fundusmått är cirka 33 - 38 centimeter. Du kan känna dig tung och ha kraftiga förvärkar.
Det är viktigt att du försöker vila så mycket som möjligt eftersom du kommer att behöva vara utsövd när förlossningen väl sätter igång. Det kan hända att du inte får sova på 24 timmar om du har en lång latensfas med värkar som håller dig vaken.
Du kan få falska värkar och de kan vara lika smärtsamma och starka som riktiga värkar. Till skillnad från riktiga värkar så är de inte regelbundna och de försvinner när du är aktiv.
Vattnet kan gå vilken dag som helst. Ofta kommer vattnet forsande på en gång men ibland sipprar det ut långsamt. Om du tror att vattnet har gått eller om du har regelbundna värkar bör du ringa till förlossningsavdelningen.

Lovely days

image140

SOL SOL SOOOOL!

Sitter och käkar frukost och snokar runt lite. Ska om ett litet tag ner på stan för att möta Sandra och Therese :)

Gårdagen var mycket trevlig, spenderades till största delen med Jessica L, kom och våldgästade henne medan hon låg i badet och därefter begav vi oss en sväng till Marie som var söt och bjöd på vattenmelon och kakor, smaskigt!
Gick till gillbergaplan och tillbaka för att hämta Jessicas gardiner, pust och stön, så långt har jag inte gått på länge men konstigt nog så överlevde jag ;) Var nog mest för att jag blev bjuden på en glass när vi var framme haha.
Jag och Jessica fortsatte kvällen hemma hos henne med pommes och bearnaisesås, underbart!

Runt 11 fick jag galet ont i låren/ljumskarna och stog och gapa så Jessica blev livrädd stackarn :p Älski fick komma och hämta mig för jag vågade inte gå hem själv, den extremt låånga biten..

Trevlig dag hur som helst, tack Jessica :)


Nu ska jag sätta lite fart är det tänkt, skriver säkert mer ikväll!
/V

:)


Vädret gör mig toklycklig! :D

äntligen är våren här på riktigt och sommarn inom kort, kan det bli bättre?
ja det kan det, för om 15 dagar är våran lilla kille beräknad att komma och om ca 1 & en halv månad är det studenten för hela slanten!


Jag har precis moffat i mig en stor skål med makaroner och ketchup, att något så enkelt kan vara så gott haha! Kanske har och göra med att jag just nu äter i princip vad som helst och är hungrig jämt, men inget jag klagar över :)
Äta har faktiskt alltid varit lite av en hobby för mig, believe it or not.

Idag ska jag leka med Jessica, dvs om hon bestämmer sig för att vakna ;) hehe nejdå. Jag ska inte klandra henne, jag skulle nog kunna sova hela dagen om det inte var så förskräckligt varmt i lägenheten, trots att fönstrena står vidöppna. Men vad gör det när det är strålande solsken ute? Absolut ingenting!

Nu ska jag lägga mig bredivd älsk i sängen och pussa lite på honom så att han kanske kliver upp någon gång!
Därefter är det hög tid för en dusch.

/V

Känner mig dum och elak och bara allmänt knäpp som håller på såhär, men jag vet att jag har anledning till det och jag hoppas att du kommer förstå. Jag vill att det ska fungera, tro ingenting annat. Men det ser inte särskilt ljust ut just nu :( ...

Did you ever..


Åh hatar att skriva av mig i bloggen när det är så många som läser, personer jag vill ha ut ur mitt liv men som ständigt håller sig uppdaterade om mig genom min blogg. Gulligt värre.

Vill inte heller att du ska läsa det här och ta åt dig igen.

Men jag måste få ur mig det här och har inget bättre ställe att skriva det på.

Hur kan du sitta och ljuga mig rakt upp i ansiktet?
Försöka undanhålla saker för mig så att det ska se bättre ut för din del?
Jag blir så äckligt sårad varje gång och jag hatar mig själv för att jag fortfarande tycker om dig så galet jävla mycket och inte vill något hellre än och ha dig i mitt liv igen.
Men som det ser ut nu så verkar det vara tvärkört.
Du har gjort dina val och jag orkar inte bli indragen i den där skiten igen. Förstår du inte det?
Orkar inte ha en jävla psykopat som ska finnas med i bakgrunden och försöka sabba mitt liv.
Det är bara tragiskt att du låter människan ljuga dig rakt upp i ansiktet utan att ens inse det själv.
Och sedan komma och göra detsamma mot mig. Men ja, man blir som man umgås antar jag.

Inga fler lögner trodde jag, men tji fick ja!

Usch, vill inte att det ska sluta såhär, men vadfan ska jag göra tycker du?
Vill inte låta kall och elak, men hur ska jag reagera? Är det konstigt att jag reagerar som jag gör efter all skit som varit?

Tänker inte låta en person som jag fortfarande älskar såra mig igen.

Underbara dag!


Nu känns det faktiskt bra, oron som jag hade i morse har lagt sig och lyckan över att det är så fantastiskt härligt ute har tagit över :)

Vaknade runt 11 och kollade på termometern ute i solen, 36 grader! Och inte var det särskilt kallt i skuggan heller, har suttit ute och käkat lunch och efter det la jag mig ner på på några madrasser på gräsmattan med täcke och kudde, inte en enda kall vindpust och inte ett moln på himlen! Så jäkla underbart! :)

Tänkte läsa lite i asyl men somnade som en stock, vaknade av att lillebror dunkade hög musik, snällt ^^
Ropade på älsk och han kom ut och vi låg och myste en bra stund :)

image138
(bild från i somras innan bullen i ugnen ;))

Ikväll ska vi förmodligen grilla och wille, jag och älsk hade tänkt baka något gott.


/V - Just nu känns livet bra härligt :)

Oro


Usch börjar känna oro inför förlossningen nu, har inte gjort det så starkt innan men nu när vi fått reda på att han inte är fixerad och jag går in i vecka 39 om 2 dagar så börjar det kännas jätteläskigt.

Barnmorskan förklarade ju att om bebisen inte är fixerad och vattnet går så ska man lägga sig ner för annars finns risk för navelsträngsframfall, alltså att navelsträngen hamnar i kläm under barnets huvud... Vilket kan leda till kejsarsnitt. Tydligen så var det inte alls vanligt, men bara tanken på att risken finns nu när han inte ligger fixerad gör mig jätteorolig.

image137

Har kollat runt massa på nätet om just navelsträngsframfall och det är bara 0,5% av alla barn som föds i Sverige på ett år som drabbas av detta. Däremot har jag ingen aning om hur vanligt det är att huvudet inte är fixerat i slutet av vecka 38? Läste att det är ganska vanligt bland omföderskor, men det är ju inte direkt en kategori som jag tillhör :/
Jag frågade barnmorskan direkt efter att hon berättat att hans huvud fortfarande var rörligt, hon sa att "det händer". Låter ju som ett finare sätt att säga att det inte är särskilt vanligt. :/

Läste också om en tjej som precis som jag hade sitt foster i rörligt fosterläge, och vattnet gick. Dom kom med ambulans och hämtade henne för att hon inte skulle behöva ställa sig upp, i ambulansen så satt en av personalen hela tiden med handen inuti henne för att känna efter så att inte navelsträngen gled ner under huvudet på bebisen.
Det låter ju verkligen som någonting man skulle vilja gå igenom :S

Nej kanske inte ska sitta och oroa mig i onödan, men kan inte riktigt låta bli :/ Vill bara det bästa för våran lilla kille! :( <3

Hunger!


Är jättehungrig men finns knappt någon frukost hemma,har varit panka i säkert en vecka nu :( fy satan.
Jävla försäkringskassa att vara sega. Vill ha mina pengar nu! :(

Gårdagen var jättetrevlig :) Tack Angelica <3 och grattis igen! :D

Idag blir det ljusparty hemma hos Marie, tror att det var klockan 4 men minns inte riktigt, kanske borde ta och kolla upp det! haha

Nej, måste ta mig något att käka innan jag & lillkillen svälter ihjäl.

Trevlig lördag på er :)
/V

Jag älskar dig mest av allt på jorden ungjävel! //ICCHAY


Jag var bara tvungen att skriva i din blogg :D

Stress


Kom precis hem efter en lång & ganska stressig dag. Eller ja kanske inte egentligen, men min kropp är tvärslut!

Nu ska jag börja fixa iordning mig, sen bär det av ner på stan och till bowlinghallen :) Vet inte hur mycket jag orkar fixa mig, är så jäkla trött! :(

Nej men jag måste sätta fart har bara en halvtimma på mig till bussen går!

/V

Fredag :)


Underbara, fantastiska, härliga dag! :)

Just nu sitter jag här med beslutsångest om jag ska pallra mig till skolan eller ej. Är fortarande inte klar med tavlan, blir galen! :(
Dessutom är det betydligt roligare att vara där och umgås med Sandra än & sitta ensammen här & tråka.
Men, orkar jag göra mig i ordning? det är frågan...

Idag är det ju som sagt 20-års firande av Angelica, jag ser fram emot det mycket! Kan dock inte vara med och bowla med de andra, tror inte att det är någon höjdare när man är gravid i 9:onde månaden :P men är ju kul att kolla på och bara umgås!

Solen skiner som attan ute och fåglarna kvittrar, jag älskar våren!
Så fantastiskt att våran lilla bebis kommer komma nu snart, på denna underbara årstid :)

Ne, nu ska jag duscha av mig och sätta fart, vill inte sitta instängd här hela dagen!

/V

Seg i skallen seg i ballen


Är SJUKT trött, både i skallen & i kroppen
.

Kom hem för bara ett litet tag sen, har haft fullt upp hela dagen!

Gick upp strax efter 8 för att jag kände mig pigg(?) ja ganska konstigt, men så var det i alla fall :)
11 så hade vi tid hos barnmorskan, våran barnmorska var sjuk så vi fick en annan...
lyckligtvis så var det samma som vi hade på föräldrautbildningen, så det kändes ganska skönt!

Allt såg bra ut, har bara gått upp 1 kg sen senast, väger nu 70,7 kg. Vid inskrivningen vägde jag 55,9 kg, så ca 15 kg har jag alltså gått upp!

En sak som dock inte var lika bra, var att lillkillen inte har "fixerat" huvudet än, hans huvud är fortfarande rörligt vilket tydligen inte är så vanligt vid den här tiden...
Barnmorskan förklarade att om mitt vatten skulle gå, så skulle det komma jättemycket vatten och jag skulle vara tvungen att lägga mig ner om det gick, för annars finns risken att navelsträngen hamnar "i kläm" mellan hans huvud och bäckenbotten och då skulle han inte få något syre :/

Hur som helst, efter barnmorskan så åkte jag till skolan, käkade lunch med sandra & therese och var med dom på psykologin, fick tillbaka min uppsats och mitt prov. VG- på uppsatsen och G+ på provet så jag har chans till VG sa hon :) kändes jätteskönt!

Efter psykologin åkte vi ner på stan och sandra bjöd mig på pizza :)<3 stax innan 4 tog jag bussen till stålfors och matlagningen! Bestämde med Sandra att vi faktiskt får ta & styra upp något nån dag, så jag hoppas det blir så :) vore jättetrevligt!
Efter matlagningen var Johanna snäll och skjutsade mig ner på stan, enormt mycket värt i mina ögon eftersom min kropp är totalslut idag. Uhh.

Ner på stan och iväg till Eskil tillsammans med Jessica för att kolla på ES:2 ornas uppspel där älsk varit med och regisserat. Var ganska trevligt :)

Och NU är jag altså äntligen hemma igen, så skönt. Ska lägga mig i sängen med älsk strax och mysa, orkar inget annat<3

Imorgon är det 20-års firande av Angelica nere på bowlinghallen, ska bli jättekul :D

Trevlig kväll & för min del,
GOD NATT!

/V

Varför?!


Varför ska jag vara så förbannat blåögd och godtrogen och faktiskt tro att folk kan förändras?
Varför ska jag ge männiksor som uppenbarligen inte ens bryr sig en andra chans?
VARFÖR SKA JAG VARA SÅ FÖRBANNAT KORKAD?!


Jag är trött på att bli sårad av människor som jag bryr mig om, människor som jag trodde att jag kunde lita på.

No more, jag ger upp. Vill ni mig nått så är det fan upp till er & inte till mig. Jag var dum nog att ens försöka.

:'/

Tvättdag


Japp, har tvättstugan idag mellan 10.30 - 17.30, hela dagen lång med andra ord. Behövs verkligen för jag kan inte minnas när vi tvättade senast ;) haha

Har bestämt mig för att försöka ägna dagen åt att plugga eftersom jag ändå är fast här. Ska börja med att kolla på Da Vinci koden som vi skulle se i religion b. Efter det får jag se vad det blir för något.

Usch har en sprängande huvudvärk just nu & känner mig extremt trött :(


Nej nu måste jag kila ner i tvättstugan igen!

/V

Här var det plugg på G :)


Just nu känner jag mig faktiskt riktigt nöjd med mig själv. Har lyckats åstakomma plugg både idag & igår, har lämnat in två relativt stora uppgifter, vilket känns enormt skönt!


Dagen har spenderats till en början i skolan dit jag släpade med mig min kära Jessica :) Åt lunch i matsalen tillsammans med Therese och Sandra och sedan satt vi inne på bilden allihopa medan jag höll på med min tavla som bara vägrar att bli klar!

Efter det drog jag och Jessica ner på stan till "Addes mackbar" ;P han var snäll och bjöd på gratis kaffe och glass :)
Älsk kom förbi efter ca 1 timme och vi begav oss till fröslunda för att skriva på  faderskapsfastställelsen. Gick finnemang :) Efter det ner på stan igen, in på Java för att försöka vinna lite pengar, men icke. Vi tog ut lite av mina enstaka stålar för att unna oss kvällsmat på corner ;) Det du THERESE! haha ^^

image136


Nu har jag precis pluggat klart för kvällen och funderar på att ta mig ett glas o'boy och en macka :) Sedan blire OC för hela slanten!

Imorgon stannar jag hemma, har tvättstugan hela dagen och ska försöka få Sandra hit för att hålla mig sällskap!

Nej nu somnar jag snart, har tillbringat alltför många timmar vid datorn nu.

GOD NATT :)
/V

We're the strongest of them all


Längtar ihjäl mig efter min Icchay, inte setts på flera dagar nu & det är grymt jobbigt :(

Sitter och tänker på hur otroligt mycket vi faktiskt gått igenom tillsammans och hur mycket vi klarat av. Det är en så stor lycka att jag får ha dig i mitt liv älskling och att du och jag alldeles snart kommer bilda en liten familj. Mina känslor för dig och för vårat lilla mirakel i magen går inte att beskriva, jag skulle aldrig någonsin kunna önska mig
något underbarare, ni är mitt liv och det vackraste jag har!

image121image122
image119image120image123image127 image135

Jag lämnar aldrig dig och vårat underbara liv älskling, tillsammans klarar vi allt<3

//Din Vicky

Bilder :)


Solen skiner, det är lycka! :)

Idag ska jag äntligen hem till lägenheten igen, Icchay är fortfarande inte helt okej, men jag tror inte att hans magsjuka smittar längre i alla fall.
Om 10 min ska jag & mammsen in till mormor och käka, därefter ska jag förska ge mig in på lite pluggande. Får väl se hur det slutar...

Förlåt för att det inte kom några bilder igår, tänkte lägga upp dem nu istället :)

image112image113

Bild 1: Magen v 36+3                                             Bild 2: Magen v 36+5 (igår)



1: Byxor från farfar & farmor :)
2. Mjukis-set från mormor :)
3. Två st tröjor från mamma :)
4. Mössa & vantar från mamma :)
5. Min gamla vagga som morfar snickrat ihop åt mig, Liam ska ha den till en början :)


Nej nu ska jag in till mormor och käka :)
/V

En bra söndag!


För en gångs skull så känner jag faktiskt inte så mycket ångest som jag brukar göra på veckan sista dag :)

Har haft en trevlig dag, varit på två husvisningar med familjen och käkat lunch på corner.
Efter det kom faster Maria, farbror Larsa, kusin Ida och farfar och farmor hit!
Maria och Larsa hade nämligen en massa bebiskläder som de tyckte jag skulle ha, så himla snällt!
Dessutom så hade de med sig ett babygym med nalle puh figurer och ett skötbord att sätta på badkaret. Precis vad vi behöver nu eftersom vi inte har plats för något skötbord någon annanstans i våran lilla lya :P
Vi blev jätteglada! :) Tack!


Nu ska vi käka kvällsmat, currykyckling & ris - smarrit!

Återkommer med bilder & lite annat spännande senare ;)

/V

Lördag och lite halvdepp


Ja som ni märkt så har ju inte ,mitt humör varit det bästa den senaste tiden, vilket gäller även för idag.

Just nu sitter jag ensam hemma i kjula, kan inte komma hem till lägenheten eftersom älsk fortfarande ligger och spyr och jag vill absolut inte bli smittad!
Mamma och pappa är och firar en kompis till dom.
Och lillebror är väl hos någon polare, tror att han skulle komma hem om ett tag. Så då får jag i alla fall lite sällskap!

Dagen har spenderats en del i västerås, åkte dit tillsmamans med mamma för att köpa lite grejer på biltema och billiga nisses. Därefter käkade vi lunch på burger king, båda två blev rätt besvikna, mammas kyckling smakade gammalt får och min kletiga hamburgare var väl inget att hänga i taket.
Åkte vidare till rusta i folkesta för att köpa garn till mormor, men fick inte tag på det vi ville ha. Dessutom började jag få ruskigt ont i magen och kände mig yr, så vi åkte hem...


Ja och nu sitter jag som sagt här i min ensamhet, saknar älskling något så enormt! :( Har inte träffat honom sedan i torsdags förmiddag och kommer förmodligen inte träffa honom imorgon heller.. Så surt!
Jag som helst av allt skulle vilja krypa ihop med honom under ett täcke framför teven och mysa hela kvällen :(

Nej, nu måste jag springa & kissa känner jag, sen väntar täcket och teven!

/V

Värk & bristningar


Då var det dags för mitt dagliga klagande igen då.

Dagens problem är värk i brösten och bristningar...
Har haft jätteont i brösten till och från hela dagen och tycker att det är ganska underligt med tanke på att jag inte haft speciellt ont i brösten alls under hela min graviditet, trots att de växt en hel del.

Sen har jag nojat in mig på det här med bristningar (igen). Egentligen har jag väl inte särskilt mycket att klaga på, har inte fått några på magen så jag hoppas jag slipper det.
För de flesta som får bristningar på magen får väl det oftast innan vecka 37?

Hur som helst, jag har lyckats få bristningar på lår, rumpa och bröst. Vilket jag tycker är skitjobbigt eftersom jag aldrig haft en endaste bristning på min kropp...
Vet att de ljusnar & så, men känns ändå skitjobbigt & jag mår rätt dåligt över det till och från.

Aja, inget att bryta ihop över direkt, väntar ju på något underbart :)<3

God natt folket!
/V


Graviditetsvecka 37


Är ju som sagt inne i vecka 37 nu, (36+3)

I magen:

Den här veckan räknas bebisen som fullgången. Den ökar fortfarande lite i vikt men växer inte så mycket på längden. Bebisens koordination är så pass utvecklad nu att den kan gripa saker med fingrarna och om man skulle lysa med en stark lampa mot magen kan det hända att den vänder sig mot ljuset. Bebisen tränar sig inför förlossningen genom att dra in och trycka ut fostervatten genom lungorna. Den samlar också näring i organen för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu.


 vikt.JPG 
langd.JPG

 3 kg

 47 cm


Längden mäts från huvud till fot. Måtten kan variera relativt mycket.

Mamma:

Kan den inte komma ut snart? Känner du så? Det är vanligt att man blir otålig under graviditetens sista veckor. Det är ju så nära nu! Men många går över tiden, i synnerhet förstföderskor. Att föda mellan 37 + 0 och 41 + 6 anses som normalt.

Brösten producerar råmjölk och bäckenet är utvidgat. Det kan hända att slemproppen släpper. Det kan den göra några veckor, dagar eller timmar innan förlossningen.


Partner:

Du väntar säkert lika otåligt som din partner på att få träffa den nya familjemedlemmen. Se till att din partner vilar ofta och mycket. När det är dags att föda kan hon bli tvungen att hålla sig vaken i 24 timmar.





Kvällsing


Japp, då var det redan kväller.


Dagen har väl varit både bra och dålig, följde med mamma & mormor till vårdcentralen i skiftinge och det gick bra :)
Mormor skulle kolla upp sin diabetes & lite så.
Efter det plockade vi upp Wille och åkte vidare till tuna park där mormor skulle köpa en bh, var inne på lindex & såg att det var "ta 2 betala för 1" på rean, så vi slog till ;)
Mormor köpte en jättesöt mjukisdress i strl 56 till lillsnutten & mamma köpte två lite "tjockare" tröjor åt honom :)
Så snälla min underbara familj!

Efter tuna park så skjutsade de ner mig på stan & jag mötte upp Sara för hon hade tråkigt & ville ha sällskap, sötnosan :)
Käkade på corner & stötte på Jessica L en kortis, som också var där & moffa ;)

Vid 5-tiden åkte vi hem med bussen och jag ringde älsk & kollade när han skulle komma hem till kjula, han ville nämligen att vi skulle spendera kvällen här tillsammans med familjen.
Men han hade gått & blivit magsjuk stackarn, så just nu ligger han hemma i lägenheten & spyr & har sig :( Min stackars älskling!

Har käkat god mat tillsammans med mamma & pappa och kollat på talang, nu ska jag slå mig ner i soffan och se på "djävulen bär r prada" tillsammans med dom!



Trevlig helg :)
/V

image111
Every day I love you more<3

Familjebil


Just ja!

Måste ju passa på att berätta hur söta mamma & pappa är,

i förrgår åkte pappa upp till östersund för att ta hem en Chrysler Voyager som de köpt bara för att vi ska kunna få plats hela storfamiljen i en bil när lillkillen kommer :)
Kommer ju bli 6 pers allihopa, så de köpte en bil med plats för 7, himla sött tyckte jag :)

image110

Morgonstund :)


Så härligt med fredag!

Inte för att det spelar någon större roll för mig, är ju ledig vilket som, men det är något speciellt med fredagar tycker jag :)
Nu har jag precis ätit frukost, blev naturell yoghurt med, müsli, honung och frysta hallon - jättegott! :)
image109
Idag har jag än så länge inga större planer på vad jag ska hitta på, sitter ju hemma i kjula nu.
Klockan ett ska mamma skjutsa mormor till vårdcentralen & då tänkte jag haka på & se vart jag tar vägen!
Älsk ville inte att jag skulle dyka upp i lägenheten än, han ville att den skulle vara i toppskick tills jag kom hem ;) haha undra vad han har ställt till med ;) <3



Trevlig fredag :)
/V

Berusad?


Ja som ni säkert redan förstått så är det nog något som inte står riktigt rätt till med min lilla skalle för tillfället.

Jag känner mig förbannad, förvirrad, upprymd & näst intill berusad! :S
Var likdant igår, la mig ner på golvet i lägenheten & började beklaga mig för älskling om hur synd det var om mig. 2 min senare satt jag i sängen & hoppade av lycka.

Såhär illa har nog mina humörssvägningar aldrig varit!

Jag måste gå & göra något annat nu, innan jag blir galen på datorn & mig själv.

/V - vart ska det här sluta?

Förbaskat


Just nu känner jag mig himla missnöjd med vissa saker.

* Jag skulle vilja ha tillgång till en fungerande kamera så att jag kunde ladda upp bilder titt som tätt på magen, mig, icchay & lägenheten. Men har tyvärr inte det.

* Jag skulle vilja ha en lägenhet på mer än 28kvm där vi skulle slippa att sitta vid ett lågt soffbord & äta våra måltider

* Jag skulle vilja ha bebis här hos mig nu, jag blir galen på denna väntan!
 
*Jag skulle vilja vara duktigare på att ta tag i mitt plugg så att jag hinner klart med allt till studenten.

* Jag skulle vilja ha en bättre relation till mina vänner, känner mig sorligt ensam till och från. Mitt eget fel I guess.

Ja skulle väl kunna lägga till ett hundratal saker till, men känner att det blir lite väl patetiskt & tragiskt.
Meningen med detta inlägg var ju trots allt ingenting egentligen, mer än att jag vill uttrycka hur hemskt synd jag tycker om mig själv till och från.
Sorgligt med tankle på att jag är väldigt lyckligt lottad och har de bästa som jag kan tänka mig, en underbar pojkvän, en underbar familj & en underbar liten pojke i magen<3

Så förlåt för denna taskiga inställning.
/V

Nytto-dag


Idag har jag faktiskt varit duktig!

Åkte till skolan & gjorde provet i psykologi, våran lärare bad om ursäkt för att hon glömde bort oss igår.
tror att det gick hyffsat, eller ja ett G är det ju iaf..

Kollade sedan på en film i etiken som jag missat "saknas 100 miljoner kvinnor".
Och jag kan säga er att det var det absolut vidrigaste jag sett.
FYFAN!!!!
Filmen handlade om att man i länder som t.ex. Kina, Indien och Pakistan tror jag det var (?) tar död på sina bebisar kort efter att de föds p.g.a att de är flickor! Helt sinnessjukt. I Indien gjorde de inte ens det p.g.a fattigdom, utan för att det var tradition och att en familj tydligen inte skulle ha så många döttrar, för det var så dyrt & omständigt att gifta bort alla. SERIÖST?!
Det åkte omkring olika organisationer och plockade upp döda spädbarn på soptippar dagligen.
Och en indisk man sa "En kvinna som inte kan föda en några söner lämnar man direkt, för då är hon ingenting värd"
Jag börjar faktiskt undra om människor i vissa länder är mer djur är människor, för hur jäkla sinnessjuka & känslokalla kan de vara egentligen? Blev extremt chockad & illa berörd av att se filmen. Hur kan människor över huvudtaget ta livet av sina små nyfödda bebisar?
En kvinna i Indien som precis fött fick reda på att hon fått en flicka och personalen höll fram bebisen mot henne och frågade om hon inte var glad, "nej inte direkt". Sen ville hon knappt ens se åt sin dotters håll.

Skulle nog kunna sitta & skriva om filmen i evigheter, men nej nu får det vara nog.

Hade matlagning efter etiken, gjorde köttfärspaj med soltorkade tomater & feta och sedan blåbärspaj med vailjsås. Gott :)

Nu är jag hemma i kjula & ska sätta mig ner & vara social med mamma & lillebror! Kanske skriver mera sen.

Får tacka för era kommentarar, blir jätteglad :) Är sämst på att svara, så jag hoppas ni inte tar illa upp!

/V

Litet uppehåll och inne i vecka 37!


Sorry för den dåliga uppdateringen!


Igår var det tänkt att jag skulle till skolan, blev dock inte så...
Vaknade omkring 9-tiden och hade sådär ont i sidan som jag har haft 3 ggr tidigare under min graviditet. Blev jätteorolig eftersom jag aldrig fått något ordentligt svar på vad det är.
Tog iaf en alvedon och efter typ en timma upphörde det.

Kom inte iväg till skolan, så både jag och älsk stannade hemma för han ville inte lämna mig ensam den sötnosen :)
Klockan 3 kom Sandra och hade med sig all psykologi som vi skulle plugga på eftersom vi skulle ha prov idag.
Vi satt duktigt & pluggade tills vi inte orkade mera ^^ haha

Idag har jag iaf varit i skolan :) skulle ha provet i psykologi halv 1, men vår lärare beslöt sig tydligen att inte dyka upp! Så blidde inget. Kollade på lite projektarbetsredovisningar istället och följde med Sandra & Therese ner på stan efteråt.
Therese åkte hem efter ett litet tag & jag & Sandra satt oss på Mc'donalds, fick en blodig hamburgare! Vart skitäcklad och Sandra fixade en ny åt mig, men åt den med lagom aptit. Usch, 57 spän åt pipsvängen.
Ganska illa när man har taskig ekonomi!



Nu sitter jag iaf hemma i lägenheten och älsk håller på & fixar potatisgratäng & citronkyckling:) ska bli riktigt gott!
Fick också reda på att jag kommer få ca 2200 kr tillbaka på skatten, alltid något! :D

Hoppas bara på att ett brev från försäkringskassan ska trilla ner i brevlådan snart också, så jag får besked om föräldrapenningen! Är ju verkligen inte lång tid kvar nu!
Är inne i vecka 37 redan :)

image108

Nu ska jag pussa lite på älsk & känna mig depp, haha ja jag vet att jag låter tragisk men har kännt mig nere hela dagen, kanske har med det äckliga vädret att göra. Vem vet!

Trevlig kväll iaf :)
/V

Städ-dag!


Vilken dag!

Har städat nästan hela dagen, fick skjuts hit till klockan 12 ungefär och satte igång att städa, höll på till klockan 18.
Så just nu känner jag mig ganska nöjd med mig själv :)
Har rensat ut hela vårat förråd och slängt 4 stora pappkassar med skräp. Har damsugit, dammat, satt upp nya tavlan, bäddat rent, gjort rent kylskåpet osv.

Borde väl kanske ha prioriterat pluggandet i första hand, men det är skitsvårt :(
Har iaf gjort lite etik nu, så det känns ganska bra att jag faktiskt åstakommit lite plugg, istället för inget alls.
Får som sagt verkligen ångest över att jag är så dålig på att ta tag i allt, speciellt nu när jag verkligen måste.

Älsk kom hem strax efter 18 och satte igång och lagade mat, pastasås av kycklingkassler, lök, grädde, creme fraiche och senap och med pasta till såklart! Gudomligt gott :)
Just nu står han i duschen, som vanligt ^^

Imorgon måste jag pallra mig till skolan för att få tag på en psykologibok, känns inge vidare, är så extremt jobbigt att röra på sig! Märker nu vad 6 timmars städning har gjort med min kropp, har extremt ont i ryggen! :( men det gör inget för det är så fint här hemma nu :D haha

Aja, ska ta mig ett glas cola och vila ryggen i soffan nu :)


Hoppas eran dag varit bra!
/V

Ansträngande!


Jag vet inte om det är för att jag är höggravid eller om jag kanske håller på & bli sjuk, men att stå upp i duschen i 20 min var extremt jobbigt! :S
Ont i bena, svullen om fötterna och allmänt matt i kroppen. Nej usch, ge mig lite energi tack!

Nu är det ingen höjdare att vara gravid längre, tungt & svårt att andas, halsbränna och ett humör som svänger mer än någonsin. Men jag ska inte klaga för det är inte långt kvar! Så det är värt allt besvär, för snart är våran efterlängtade son här! :D<3

Nej, ska kolla om ramen torkat nu, sen ska jag lägga mig & läsa klart de sista 20 sidorna i "gömda", sen blir det att fortsätta med "asyl" :)

God natt :)
/V


ps: Lillkillen verkar vara en jäkel på det här med att träna andningen, för han hickar nästan jämt och ständigt där inne av allt vatten han drar in i lugnorna :) Tycker lite synd om min lilla ängel, men mysigt att känna han så tydligt där inne i maggen :)<3

Kjula


Hemma hos familjen i skogen sitter jag nu :)

Denna dag har väl inte varit någon höjdare, alla i min närhet har varit trötta & grininga, inkl jag själv.
Åkte i alla fall till Willys tillsammans med pappa & mormor, vi handlade för dryga 500 kr, men fick massor så det kändes bra :)

Efter det åkte vi till barva & släppte av älsk hemma hos Annika, där han, hon & Morre skulle repetera.

Kom hem hit och började måla den träfärgade ramen vi köpt till tavlan, svart.
Blir skitsnyggt :) Väntar på att färgen ska torka sen är det bara & sätta ihop allt & upp med det på väggen ovanför sängen!
Ska försöka skrubba vaggan också, ska ju som sagt ha den istället för spjälsängen, till en början.
Får se om det blir av ikväll eller imorgon.

Kommer åka tillbaka till lägenheten runt luch i morgon, måste försöka ta mig till skolan också för att få tag på en psykologibok, ska nämligen ha prov på onsdag!

Ne nu blir jag nästan trött i fingrarna :P

Trevlig kväll!
/V

1 mån kvar!


Idag är det exakt en månad kvar till bf :)


ligger i soffan och har precis sett klart säsong 3 på OC, usch :(
Satt uppe igår och såg "när lammen tystnar" och lite OC tills klockan blev bortåt 3..
Älsk ligger fortfarande och sussar i sängen och jag vet inte om jag orkar resa mig från soffan ens (ligger ner och skriver). Har börjat känna mig fruktansvärt hängig & nästan lite yr :S

Förhoppningsvis kommer mor eller far & hämtar upp oss om några timmar, måste handla och vore bra om vi kom iväg till antingen willys, maxi eller lidl. Billigt & bra :)

Ska försöka rycka upp mig nu och väcka älsk, såhär länge kan man inte sova! haha


/V

Körslaget och calzone


Sitter och halvkollar lite på "körslaget" just nu, ganska bra :)

Dagen blev inte alls som planerat, givetvis, vart långt ifrån så mycket pluggande som jag tänkt mig. Hatar verkligen mig själv för att jag är så förbannat dålig på att ta tag i det, får nästan panik. Usch.
Aja, saker & ting löser sig alltid på ett sätt, eller ett annat.

Har varit supersugen på snabbmat hela dagen och bönat och bett de flesta om att följa med mig ner på stan för attt käka hamburgare, fick inget napp direkt. Blev så att jag & älsk köpte varsin pizza här i viptorp istället. gott!

Imorgon ska jag verkligen försöka få lite mera plugg gjort. Sen måste jag komma ut i friska luften om det är lika fint väder som det vart idag. Blir galen av att bara sitta inomhus en hel dag!

Slumrade till i sängen en stund nu på eftermiddagen/kvällen och vaknade av förvärkar. Gjorde förbannat ont i magen i ca 20 sek och sedan gick det över, somnade om men vaknade av att det gjorde lika ont igen. Gick över och sedan kom det inte tillbaka.
Men ändå, förvärkar, skithäftigt! :D

Nu ska jag krama lite på älsk och dricka lite mera cola, fy på mig.

Trevlig helg på er :)
/V

Plugg-lördag


Har bestämt mig för att ägna denna dag åt att, plugga.
Det kommer bli förbaskat svårt eftersom jag alltid levt efter att "aldrig plugga på lördagar"
Men eftersom jag numera är ledig jämt, så kan jag ju ha min lördag vilken dag som helst i veckan.

Nåja, ska försöka skriva en uppsats om buddhism och sedan göra lite etik. Vi får se hur mycket jag orkar/hinner med. Ska verkligen försöka ta mig i kragen och få det gjort!


Gårdagen var hur mysig som helst :)

Åkte till Ikea och inhandlade diverse saker, babykudde, babyfilt, tvättlappar, ljuslyktor, blockljus, värmeljus, förvaringsboxar, grytlappar, saftkanna, lakan, tavla, ram & lite annat :)
kalaset gick på dryga 300-, så det passade alldeles utmärkt!

Efter Ikea åkte vi hem till lägenheten, slapp tänka på att laga mat eftersom mamma var gullig och bjöd oss på Ikea som vanligt ;)
Vi slog oss istället ner i soffan med cola och nachochips och kollade på "talang"
Supermysigt! Efter sisådär en halvtimma insåg jag att colan höll på att ta slut, så när det var en kvart kvar till pizzerian skulle stänga så rusade vi ner dit för att köpa en ny, svindyrt, men ack så gott :)

En gravid kvinna i behov av cola är inte och leka med, lovade Icchay att ta pengarna från min egen kassa så vi slapp slösa av matpengarna, haha :)

Träffade Jessica på vägen upp till lägenheten igen också, så det var trevligt!


Nu är jag själv, älsk är och regisserar tillsammans med Morre och Annika!


Så, dags för lite plugg!


/V

Soool


Så underbart med solsken! Trist att man inte har någon balkong som man kan gå ut & sätta sig på, har öppnat fönstren nu bara för att få in den friska luften :) hehe

image102

Fick skjuts hem av Therese och Tony, mycket snällt! Så nu sitter jag här & väntar på att älsk ska komma hem och därefter på att mamma ska komma och hämta oss för att fara till Ikea :) Har väl egentligen inget speciellt som måste köpas, men man hittar ju alltid något ;)

Stötte på min kurator Ellen strax innan vi gick ut från skolan, har inte pratat med henne sedan någon gång i höstas. Hon är verkligen hur trevlig som helst och det är mycket henne jag har & tacka för att lilla Liam ska komma till världen, blev jätteglad att se henne igen :) lovade att komma och visa upp lillkillen sen när han kommit, hehe :)

Nej nu ska jag försöka ta tag i disken från igår tror jag, så slipper den ligga & bli alltför snuskig!

/V


Skolan!


Japp, sitter i skolan. Följde med Sandra imorse, är ju ändå tvungen att bli klar med tavlan, kan ju inte måla på den hemifrån tyvärr :/

Hade det mysigt med min Sandris igår, käkade mat, eller aa jag käkade mat för pruttan är duktig och bantar så för henne blev det såndär ersättningsdryck eller vad det nu heter. Kände mig elak när jag satt där med massa mat, cola och kakor :P haha
"Meet the spartans" var väl sådär, förlorade väl hela vitsen för mig eftersom jag inte sett "300" ^^

Satt uppe till närmre 01 och pratade ut med S, var otroligt skönt att få ur sig allt och nu känns saker och ting mycket bättre. Jag hoppas verkligen att det kommer kunna bli bra igen :)

I eftermiddag ska jag till IKEA :D Wille och mamma ska med, och förmodligen älsk, beror på om han hinner sluta innan 4, för vi tänkte åka strax efter klockan 3.

Nej nu är jag trött i skallen, tror jag ska gå & ta mig ett glas vatten!

/V


Kväller


Håller på och lagar mat, Sandra är här och gör mig sällskap :) ska kolla på "meet the spartans" snart, verka ju skitrolig ;)

image101

Det gick bra hos mvc idag, alla värden var bra och jag har gått upp ca 14 kg nu sammanlagt ^^ väger nu 69,7 kg.
Hon gjorde mycket riktigt UL och lillkillen låg med huvudet nedåt som hon trodde :) duktiga lilla älskling<3

Älsk har varit och spelat in ngn dokumentär och kommer förmodligen sova hemma hos Morre ikväll, därför är Sandra snäll och gör mig sällskap!
Hann träffa Sara en snabbis på stan efter mvc också, käkade varsin glass i det underbara vädret!

Nej nu ska jag gå & se hur det går för potatisen i ungnen!

/V

Barnmorskan :)


Om ca 45 min ska jag & älsk ta bussen ner till stan och till barnmorskan!
Tror att hon skulle kolla med UL idag ifall han verkligen ligger åt rätt håll, vilket hon tror, så då får vi se våran lillkille igen :) Underbart!

Hade det jättemysigt igår hemma hos Jessica, hennes kompis Marie var också där med sin 10 mån gamla son, jättesöt :) Käkade tacos och hade det trevligt! Tack Jessica :)

När jag kom tillbaka till lägenheten runt 11-tiden så hade älsk städat allt och tänt massa ljus, monterat ner spjälsängen som stått framför fönstret i över en mån, (ska ha en liten vagga till & börja med nedanför sängen ist) och tankat hem massa OC till oss :) Så underbart söt min ängel! Blev hur glad som helst :)<3

image100

Nej men nu måste jag fixa frillan, så gott det går, sedan iväg till mvc :D

/V

Snart så :)


Ska jag äntligen iväg!

Har legat och läst och sovit nu i några timmar så jag känner mig faktiskt mycket bättre :) kommer ta bussen vid halv 6 härifrån.

Har försökt göra mig lite iordning den senaste halvtimman, men blir bara deprimerad. Håret går det verkligen inte att få någon som helst ordnning på, stretar åt alla håll och kanter, är tovigt och smutsigt! Ja, duschar jag på kvällen så är håret skitigt på morgonen och duschar jag på morgonen så är det skitit på eftermiddagen. Blir galen! Har varken tid eller ork att duscha hela tiden bara för att håret ska se fräscht ut. Suck.

Dessutom stör jag mig enormt på att jag blivit rundare i ansiktet, har alltid varit smal som en sticka överallt och självklart är det ju inte så nu när jag är gravid, men jag är nöjd med min kropp nu också. För det syns knappt att jag gått upp något, om man bortser från magen då ;)
Men ansiktet, det har minsann blivit runt! Usch och fy. Inte ens med lite smink kan man lyckas se bra ut.

image99
good old skinny days

Fasen vad jag klagar, haha.

Nej men nu ska jag borsta gaddarna och bädda sängen i mitt gamla rum, sedan är det snart dags att bege sig till bussen!

/V

Gömda


Legat i soffan här hemma i kjula nu i en dryg timma. Mår jättekonstigt, känner mig helt orklös och utmattad. Orkar knappt röra mig. Usch!
Var meningen att jag skulle ta bussen till stan vid klockan 13 som sagt, men kände att kroppen inte orkade.
Känns jättetrist för jag ville verkligen in till stan och träffa Jessica, men jag ska fortsätta vila lite och se om jag orkar komma framåt kvällen istället.
Jag hoppas hon inte är besviken på mig :/ känner mig dum, men kan inte göra så mycket åt saken.

Ligger och läser boken "Gömda" kan verkligen rekomendera den, tycker faktiskt att alla borde läsa den. Verklighetsbaserad och fruktansvärt hemsk, blir så tagen av allt som händer i den så nu känner jag mig nästan ännu sämre. Ändå kan jag inte lägga ifrån mig den, så jäkla spännande.
Gör som jag föreslår och läs den om ni inte redan gjort det!

image98

Ska återgå till soffan och täcket inne i vardagsrummet, ska väl försöka vila lite tror jag.

Hoppas eran dag är bättre än min har varit hitils :)
/V

Onsdag


God morgon :)

Har precis käkat fukost, youghurt med frysta hallon och müsli, gott!
Ska väl ta och börja göra mig iordning lite smått nu snart, ska ta bussen härifrån in till stan klockan 13 och därefter bär det av upp till Jessica L :)

Har sovit riktigt bedrövligt inatt, ont i kroppen, upp och kissa stup i kvarten och fruktansvärt ont i halsen :/ Vill verkligen inte bli sjuk! Har hur mycket som helst som jag måste hinna bli klar med nu innan lillkillen kikar ut :)
Åh jag längtar verkligen jättemycket!
Känns fortfarande overkligt att jag om en dryg månad kommer ha min lilla kille här ute i min famn, jag kan knappt föreställa mig att det är så det kommer bli. Det är så obegripligt stort och fantastiskt!

Och han skulle ju egentligen kunna komma vilken dag som helst nu, eller ja åtminstone om två veckor och det vore faktiskt inte fel ;) Hoppas verkligen att jag inte går över tiden bara, verkar jättejobbigt!

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sedan sätta lite fart :)
image97
/V



Hundra år sen


Har varit jättedålig på att skriva & dessutom har ju blogg.se inte fungerat, men nu så! :D
I'm back in the game haha



Kan ju berätta lite kortfattat om helgen,

Var med Sandrafredagen och strosade runt lite, åkte sedan till lägenheten och tog det lugnt. På kvällen var det planerat att jag & Stina skulle ha myskväll med tacos, så Sandra blev inbjuden och även Jessica L kom över, hemskt trevligt måste jag säga! :) Tack för en mysig kväll!

lördagen åkte jag & Sandra ner på stan, hon åkte till strängnäs & jag passade på att ta en buss hem till kjula & stanna där i några timmar. På kvällen återvände jag hem till lägenheten & myste med älsk <3

Söndagen var vi på husvisning jag & fam Palm/Karlsson, dvs, min mor, far & lillebror. Åkte och handlade lite mat till mig & älsk och åkte hem en sväng till farfar & farmor :)
På kvällen åkte vi med hem till kjula & myste med god mat tillsammans med familjen.

Mysig och trevlig helg måste jag säga!



Gårdagen var jag med min Måne på lunchen, strosade runt på stan och hade det trevligt under hennes håltimma. När hon skulle återvända till lektionen så var det dags för fika tillsammans med Sara St, eller ja, blidde väl inte mycket till fika eftersom jag var hungrig och ville ha Mc'donalds ;)
Gick omkring lite på stan och hade det trevligt.
Riktigt mysigt att träffa henne eftersom det inte blir särskilt ofta :)<3


Idag var jag duktig och pallrade mig till skolan, träffade Sandra & Therese, käkade äcklig skolmat och satt på bilden i en dryg timma för att måla på tavlan som aldrig vill bli klar.
Efter skolan gick jag till eskil och umgicks med Sara Måne, hon var söt och bjöd mig på en skagenmacka inne på kungsörsbagarn :)<3

Efter några timmar kom mamma & hämtade mig och vi begav oss till växtriket, var tvungen att handla nya växter till fönstret eftersom våra är tvätdöda.
Svängde in till Jysk också där man Stötte på Jessica L, utanför toaletten^^ haha vilket sammanträffande, två kissnödiga gravida kvinnor ;)
Bestämde att vi skulle ses imorgon & hon var söt & ville bjuda på tacos eftersom hon blev bjuden i fredags & man kan ju knappast säga nej till god mat & trevligt sällskap! :)

-

Nu måste jag springa & kissa, trycker på som attan ^^ haha

Jag & lillkillen mår för övrigt bra, han sparkar mamma riktigt taskigt i revbenen till och från och tumlar runt där inne så att man nästan tappar andan, dessutom hickar han som en tok ;)
Vilken tur att jag älskar honom obeskrivligt mycket ändå<3

Går in i vecka 36 idag, alltså är det bara dryga månaden kvar tills han är beräknad, jag längtar!!!

Nej men ha det så gott :)
/V



RSS 2.0