If you only knew


Är så trött på att det alltid ska behöva vara såhär, lögner lögner lögner.
Man blir alltid besviken på folk, för sanningen kommer alltid fram i slutändan. Hur mycket en del människor än försöker vrida och vända på den. Hur mycket människor än försöker intala den det gäller att detta inte är sant.
Den kommer alltid fram, vare sig vi vill tro på den eller inte..

Man tror att man startat om på nytt, att man lämnat all skit bakom sig. Men så kommer det fram att det nya liv man försökt starta också varit en lögn. Att en person du trott du kan lita blint på ljugit för dig och gått bakom ryggen. Ytterligare än person, ytterligare ett svek. Och det tär, det tär så in i h*lvete. Är det meningen att man ska gå omkring bitter hela livet i tron om att alla runt omkring en ljuger? Är det meningen att ens tillit till folk ska krossas helt så att man aldrig kan lita på någon igen?

Jag känner mig så jäkla besviken, inte nog med att den person som stått en närmast och som i 3,5 års tid kärleksförklarat en varje dag, numera skriker "jävla hora" åt en regelbundet i telefon och i ren rädsla inte kan stå för sina tankar och känslor utan väljer att avvreagera sig med glåpord åt den som han för bara en månad sen lovade att älska föralltid.
Inte nog med det, så får man reda på att den nya relationen man inlett, bygger på en lögn. Att den nya personen som är raka mottsatsen mot den person som krossat och bedragit dig förut, också gått bakom ryggen på dig. Att du i hans ögon inte varit tillräkligt värdefull att kunna vara ärlig emot.

Jag vill bara säga till er; Är ni nöjda med er själva? Vore det inte bättre att sluta ljuga och låta era relationer bygga på sanningar istället för lögner? 

/V

Supersöndag


Vaknade upp hos Filip i morse, alltid lika mysigt. Sen blev det att sätta full fart till Ikea! Marina och hennes mamma kom och plockade upp mig vid sveaplan och därefter plockade vi upp Jessica :)
Inne på ikea var det kaos, människor överallt. Men jag lyckades roffa åt mig lite smått och gott! Blev en hylla och en matta till Liams rum, en hylla att ha ovanför soffan, en golvväxt, 3 tavlor, tavelhylla, pläd, fönsterlampor och lite annat!

Efter 5 kom icchay och lämnade min lillfis, som jag saknat honom!! Och han var dunderförkyld den lilla stackarn, näsan bara rinner och så är han jättehes :( tycker så synd om honom.. Men nu ligger han nerbäddad i mammas säng och sover gott. Right were he belongs!

Så i morgon blir det hemmadag med lilla sjuklingen. Men det är bra det med, då har jag ju tid att få upp hyllorna och fixa en massa annat här hemma :) Blir mer och mer hemtrevligt här! Sen kommer "guggu essika" (Gudmor Jessica) senare i morgon också, vi ska mysa och hon ska sova över. För på tisdag tänkte hon sno Liam över dagen :) Så då kommer jag iväg till skolan då i alla fall!

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och mysa under min nya filt :)
Trevlig kväll!


/V


Lyckat!


Hade min 20 års fest hemma hos mig igår med mina närmsta, blev jättelyckat!
Myste hemma med gott sällskap, lite onyttigheter och alkohol, därefter blev det utgång på Harrys :)
Jag hade svinkul! Dansade som en ja.. jag vet inte vad..hela kvällen lång, grym kväll!!

Så tack mina kära vänner, det där gör vi om snart igen!

/V


(bild från 06 - sjukligt smal!)

Tomt


Jag finner inga ord just nu, allt känns bara tomt.
Jag förstår inte hur ens känslor tankar och prioriteringar kan förändras över några dagar.
Hur man kan ljuga en person rätt upp i ansiktet på det sättet som du gör.
Det du säger till mig, förnekar du till nån annan.

Vi har levt 3 år tillsammans och gått igenom mer än dem flesta. Det är inte rätt att göra såhär nu, hoppas du inser det..

/V- if she only knew


RSS 2.0