Mys

Idag har varit en såndär lagom, mysig och bra dag :)

Vaknade klockan 12 av att mamma ringer och väcker oss och undrar om vi ska med och se på när William tävlar. Självkart säger vi och 2 timmar senare sitter vi på munktellarenan och hejar på honom (springer 200m) Han kom tvåa! Duktig lillebror, eftersom han varit skadad och inte kunnat tävla på ett år :) Men han var inte nöjd, trots att killen som vann var ett år äldre.

Nåja, farfar och farmor var med och efter tävlingen åkte vi hem till dom och käka och fikade, så mysigt så! Sen fick jag och älsk en lite försenad förlovningspresent, två höganästallrikar, jättefina :)

Vi betsämde oss också för att följa med mamma och pappa hem, så vi slapp laga mat och så ;) så nu sitter jag här och har precis varit inne hos mormor! Ska väl gå och göra älsk och wille sällskap i vardagsrummet strax. Och förbereda mig mentalt för skolan imorgon! :p usch ja.

Lite trist att skriva blogg faktiskt, inte många som läser längre och inga som kommenterar, men men måste ju ändå pladdra på om vad som händer för jag vet ju att jag har en del trogna läsare :)


Sköt om er!
/V

Kommentarer
Postat av: Jonnah

Jag läser alltid!! ;D

2008-01-06 @ 19:44:20
URL: http://jonnah.blogg.se
Postat av: Sara

Jag brukar kika in och se om du skrivit nåt nytt då och då.
så jag tror att du har fler som läser än du tror :)

2008-01-06 @ 21:35:04
URL: http://sarastrombrink.blogspot.com/
Postat av: Theres

Så söt du e då :) De e klart att folk läser & här får du ju skriva av dig om allt du inte vill klaga på till alla andra visst e de bra hehe hoppas allt e bra me dig & bebisen :)

2008-01-06 @ 23:11:03
URL: http://theresalexandra.blogg.se
Postat av: jonna

Jag läser! och när du inte har uppdaterat läser jag gamla inlägg ! :D

2008-01-07 @ 14:02:17
URL: http://jonnalantz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0